in Spanje en Oostenrijk 

    juni 2019

  

 

Hoogste tijd voor een nieuwsbrief!
Onze nieuwtjes;
  • Ons appartement in Maria Alm is verkocht en wordt door de nieuwe eigenaren niet meer verhuurd. Op Facebook staan foto's van onze nieuwe woning in aanbouw in Leogang, deze woning zal niet toeristisch worden verhuurd (alleen beschikbaar voor familie/vrienden). 
  • Wil je nog naar Maria Alm, kijk dan vanaf midden juli op de website voor alternatieve appartementen van Nederlandse eigenaren.
  • Omdat we steeds vaker in Oostenrijk zullen zijn, hebben we besloten na 9 jaar ons chalet in Luttenberg (Overijssel) te koop te zetten. Het chalet (2016) is niet verhuurd geweest, ligt op een hele mooie rustige lokatie met vrij uitzicht over de landerijen. Het is mogelijk om 365 dagen per jaar in het chalet te recreëren (alle luxe, cv, internet, vaatwasser, wasmachine, droger etc. aanwezig), permanent wonen mag daar niet. Het chalet is gelegen aan de rand van vakantiepark de Luttenberg, waar je gebruik kunt maken van hun voorzieningen, o.a. zwembaden, sauna, tennisbanen, midgetgolf, winkeltje, restaurant, snackbar. Dit chalet biedt ook goede verhuur mogelijkheden, dus tevens interessant als object voor eigen gebruik, gecombineerd met verhuur.
  • In Spanje hebben we door diverse omstandigheden bij onze vaste huurders nog meerdere mogelijkheden voor verhuur, dus in het verleden misgegrepen... misschien is jullie periode nu wel beschikbaar!
  • We danken iedereen heel hartelijk voor het vertrouwen in al die jaren. En wie weet mogen we de Maria Alm gasten nog eens in Spanje verwelkomen of treffen we elkaar elders.
  • Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dit adres toevoegt aan je adresboek, blijf je onze mails ontvangen!
  • Wij wensen iedereen hele fijne zomer toe!

        

Nieuwe klanten oriënteren zich steeds meer op Zoover en hechten veel waarde aan de beoordelingen die daarop staan, evenals de berichten in het gastenboek op onze website. Wilt u ons en hen helpen laat dan nu een recensie achter in ons gastenboek en op Zoover. Alleen met nieuwe aanwas kunnen wij door blijven gaan met de verhuur en het instandhouden van de woningen! Vaste huurders gaan bij ons altijd voor nieuwe verhuur (mits op tijd aangegeven).
We versturen maximaal 2 a 3 maal per jaar onze nieuwsbrief. Wil je deze niet meer ontvangen laat het ons dan weten. Uitschrijven kan ook via de link onder aan de nieuwsbrief.
Alvast hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en we zien je reactie graag tegemoet. 

Familie Steendam
Volg ons www.steengoedevakanties.nl of via facebook.